Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΚΟΡΗ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΩΞΗ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΠΩΣ -ΤΑΧΑ- ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ???
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ......
ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ.......
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ή ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ???
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ???
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΕΤΡΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ???
ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ???


Η Εύη Τατούλη για την υπόθεση εκβιασμού εις βάρος της από ανώνυμα blogs

Πολύ βιαστικά μάλλον βγήκε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο αναφέρεται σε ''σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος 3 γυναικών'' βάσει των αορίστων καταγγελιών που έκανε η κόρη του Πέτρου Τατούλη, Εύη, ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ, δηλώνοντας πως δεχόταν εκβιασμούς τηλεφωνικούς για να πληρώσει - λέει- 90 χιλιάδες ευρώ, και να σταματήσουν να γράφουν.....τα 3 blogs που της ασκούσαν.....bylling !!! Αν δεν με απατάει η μνήμη μου ως bylling ορίζεται ο σχολικός εκφοβισμός .......και η κυρία Εύη Τατούλη είναι μάλλον πολύ μεγάλη για σχολιαρόπαιδο !!!
Τόσο το δελτίο τύπου, όσο και οι ενέργειες των αστυνομικών αρχών, που κινήθηκαν όπως ακριβώς συμβαίνει όταν ψάχνουν να βρουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ή ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ.......εγείρουν ερωτήματα, τα οποία καλείται να απαντήσει ο προϊστάμενος της Δίωξης, κ. Σφακιανάκης.....που όπως δηλώνει σε όοοοολα τα ΜΜΕ η κυρία Εύη, είναι ''το αποκούμπι του κάθε πολίτη '' !!!
Ακουμπάμε λοιπόν κι εμείς πάνω του και ζητάμε μερικές διευκρινιστικές απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα.
1ον ΓΙΑΤΙ προέβησαν τα όργανα της υπηρεσίας σας, σε ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΕΡΕΥΝΑ, για μια αόριστη καταγγελία τηλεφωνικού εκβιασμού χωρίς προηγουμένως να έχετε ελέγξει ΑΝ εμπλέκεται στον εκβιασμό η ελεγχόμενη ??? ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ???
2ον ΓΙΑΤΙ εισήλθαν τα όργανα της υπηρεσίας σας στην οικία μου, επιδεικνύοντας ως λόγο έρευνας αρχικά, 2 εκτυπωμένα άρθρα, των οποίων την πατρότητα ΔΕΝ αρνήθηκα και στα οποία ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ διατυπωνόταν??? ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ .....ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ???
3ον ΓΙΑΤΙ δεν επέδειξαν τα όργανα της υπηρεσίας σας ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ για κατ΄ οίκον έρευνα, ενώ αυτό είναι προαπαιτούμενο και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ. ΚΟΎΤΡΗΣ μου δήλωσε στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο ίδιος ( μετά από έγγραφο αίτημά μου να παραλάβω αντίγραφο του εντάλματος !!!) πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ???
4ον ΓΙΑΤΙ δεν ενεργήσατε ΑΡΣΗ του τηλεφωνικού απορρήτου της κυρίας  ''33χρονης ημεδαπής'' δηλαδή της κ. Εύης Τατούλη, που σας έκανε την καταγγελία πως '' εκβιαζόταν τηλεφωνικά και καθημερινά'' ΄'ώστε να βρείτε τις κλήσεις που την εξεβίαζαν και να κατευθυνθείτε σε συγκεκριμένο πρόσωπο αντί να εισέρχεστε στα σπίτια του κάθε φερόμενου ως συνεργάτη blog ???
5ον ΓΙΑΤΙ σπεύσατε να κατασχέσετε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου, ΧΩΡΙΣ να έχετε προηγουμένως ανακαλύψει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ???
Ο νόμος για την κατάσχεση προσωπικών δεδομένων και στοιχείων είναι σαφέστατος και συγκεκριμένος. Οι νομικοί δε που έχουν ενημερωθεί γι΄ αυτή την ενέργεια, μιλούν για πιθανή παράβαση καθήκοντος των οργάνων σας........
6ον ΓΙΑΤΙ δεν αναφέρεστε τουλάχιστον με αρχικά των ονομάτων των'' 3 γυναικών '' στο δελτίο τύπου σας, το οποίο αναρτήθηκε εν τω άμα.......σε όλα τα sites της Πελοποννήσου κατά ΠΕΡΙΕΡΓΟ τρόπο συγχρονισμού με την υπηρεσία σας ???
Αναμένουμε την ευαισθησία της αστυνομικής αρχής και τις απαντήσεις της και θα επανέλθουμε με περισσότερες διευκρινήσεις επί του θέματος.
Είναι πασίδηλο πλέον, πως μέσα στην αναμπουμπούλα των πολιτικών εξελίξεων και της ρευστότητας της γενικότερης κατάστασης σταθερότητας της χώρας, η κυρία Εύη Τατούλη, βρήκε την ευκαιρία, να επικαιροποιήσει το ....πολιτικό της προφίλ, για να κρατιέται στη μνήμη των ψηφοφόρων της. Το ζητούμενο είναι ΓΙΑΤΙ συνδράμουν με υπερβάλλοντα ζήλο τις εμπνεύσεις της, οι αρχές, όταν μάλιστα έχουν αδρανήσει παντελώς, σε ανάλογες δικές μας ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ για σοβαρότατα θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, κατά το πρόσφατο παρελθόν. Ακόμα και για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ......π.χ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!

πηγή πληροφοριών το επίσημο site της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !!!

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1414&Itemid=0&langENENENEN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.