Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Σ.τ.Ε. !!! ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ.....ΠΡΟΦΑΝΩΣ !!!!!!!!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ''ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ'' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !!!
ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΪΔΕΥΑΝ......ΩΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.....ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ  ΝΗΣΣΑΝ !!!
ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.....ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ !!!



Πριν τις εκλογές, και αμέσως μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, είχε γίνει ευθέως η καταγγελία από την παράταξη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ του Γιάννη Μανώλη, στην οποία ήμουν κι εγώ υποψήφια, περί του ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ της υποψηφιότητας του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Πέτρου Τατούλη.
Λόγω της ανάληψης ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΩΝ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ύψους περίπου 370 χιλιάδων ευρώ και παραβαίνοντας την κειμένη Νομοθεσία και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ περί ασυμβιβάστου 38752/2010

http://filiatrablog.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7256.html

Ακολούθησαν άρθρα στον Αθηναϊκό Τύπο και οργίασαν τα blogs αναρτώντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία του ασυμβίβαστου, που ήταν αποτέλεσμα προσωπικής μου έρευνας και κόπου.

http://www.tribune.gr/politics/news/article/51541/o-tatoulis-proeklogika-kernouse-erga-ipopsifio-tou.html

Συμμετείχαν φυσικά στις καταγγελίες μας και κάποιες αντιπολιτευόμενες τον Περιφερειάρχη, πολιτικές δυνάμεις, με αυτήν του Ο. Βουδούρη και του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσα. Αλλά και τον κ. ΔΕΔΕ.
Με την εκλογή του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια και με ΔΕΥΤΕΡΟ εκλεγμένο τον ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μετέχοντα στο ψηφοδέλτιό του, εμείς προχωρήσαμε τις καταγγελίες, ως οφείλαμε, και προσφύγαμε κατά της εκλογής του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με το αίτημα της ακύρωσης της εκλογής του και της μη συμμετοχής του στο ΠΕΣΥΠ !!!
Η υπόθεση ΕΚΔΙΚΆΣΤΗΚΕ ΤΗΝ 11η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Η απόφαση που βγήκε ήταν ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ για τον κ. Γιαννακόπουλο Νικόλαο, τον οποίο έκρινε ως έχοντα το ασυμβίβαστο της εκλογής και επομένως απέχοντα από το ΠΕΣΥΠ, ως ΜΗ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ !!!
Η απόφαση αυτή είναι η 415/2014 του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Στην απόφαση αυτή αναλύεται ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ Η ΑΚΥΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ .......λόγω νομικών παραλείψεων (!!!) που όμως δεν έτυχαν καμιάς ανάδειξης δημοσιογραφικής .......Εν καιρώ μπορεί να σας την δημοσιεύσουμε αυτούσια ......
Μετά από αυτό, τόσο ο κ. Γιαννακόπουλος, όσο και η στρατιά των προστατευομένων ΜΜΕ του Νομού, εξαπέλυσαν μύδρους κατά των καταγελλόντων, και πλαγίως και εμού προσωπικά, δίνοντας βήμα στον Νίκο Γιαννακόπουλο αλλά και στον Περιφερειάρχη, οι οποίοι έκαναν πάρτυ δηλώσεων και κατασυκοφάντησης όλων όσω είχαμε υπογράψει την καταγγελία, κοπτώμενοι περί της......''δικαίωσης''  του Νικολάκη, από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα προσέφευγε ....κατά της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ :

http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/o-tatoulis-apanta-gia-ton-ekptoto-simvoulo-tou-sevomaste-tin-apofasi-tou-efeteiou

Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει εδώ, για την μακρά συνέντευξη του Νίκου Γιαννακόπουλου, στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, προκειμένου να ''απολογηθεί''  στον Αρκαδικό λαό (!!!!!) όπου οι δημοσιογράφοι του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Δήμου Τρίπολης, χωρίς να τηρήσουν καμιά δεοντολογία του δημοσίου διαλόγου, έδωσαν στον Νίκο Γιαννακόπουλο, εκτός από το μικρόφωνο και την απεριόριστη ώρα ΚΑΙ το δικαίωμα να μιλάει ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ στους Αρκάδες πολίτες τους οποίους εξαπάτησε με υφαρπαγή ψήφου, αφού είχε το ασυμβίβαστο, και να κατηγορεί όλους εμάς συλλήβδην, επικεντρώνοντας τα βέλη του σε μένα.,......αλλά χωρίς να με κατονομάζει !!! Πάντως δεν υπήρχε άλλη ΓΥΝΑΙΚΑ που να τον είχε καταγγείλει στην Δικαιοσύνη....οπότε, οι νοώντες νοήτωσαν !!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΚΟΥΣΤΕ :

http://www.drt915.gr/index.php/peloponnese/item/9922-o-nikolas-giannakopoulos-milise-sti-d-r-t-91-5-gia-tin-akyrosi-tis-eklogis-tou

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην ανωτέρω συνέντευξη δεν εκλήθη κανένας από όσους υπογράψαμε την καταγγελία της εκλογής του Ν. Γιαννακόπουλου, να παραστεί για τις ανάγκες του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, αλλά ούτε τηλεφωνικά μας ζητήθηκε τοποθέτηση !!!
Τόση δημοκρατία επικρατεί στα στούντιο, όπου κάνουν καριέρα όσοι έχουν πολιτικό ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ τον αυτοκράτορα της Πελοποννήσου !!!
Αντίθετα, αφέθηκε ο Νικολάκης, να κάνει μονόλογο περί της σκοπιμότητας των καταγγελιών μας, να υπονοεί πως τις αναθέσεις που είχε πάρει από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και τον ίδιο τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, τις είχε πάρει νόμιμα .....που όντως τις είχε.......ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ....ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ !!!
Επίσης είχε εξαντληθεί στις αναφορές σε .....απευθείας αναθέσεις......γεγονός που δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την καταγγελία μας και απλά ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, εν γνώσει των συντελεστών της εκπομπής, οι οποίοι ΟΦΕΙΛΑΝ να έχουν διαβάσει πρώτα την καταγγελία και τα καταγγελλόμενα, και μετά να δώσουν βάθρο για κορώνες στον Νικολάκη !!!
Η υπόθεση της προσφυγής του Νίκου Γιαννακόπουλου στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
εκδικάστηκε πριν λίγο καιρό και η απόφαση βγήκε και είναι ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ !!!
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ .....Ο  ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ Σ.τ.Ε. !!!
Αλλά κανένα ΜΜΕ δεν κάνει αναφορά στο γεγονός !!!
ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ  ΝΗΣΣΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ !!!
Γιατί αν είχε κερδίσει θα είχαν ήδη κάνει το πάρτυ στις πλατείες....μη σα ςπω πως θα είχαν στήσει και την πυρά, για μερικούς από εμάς....με μένα πρώτη !!!
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.τ.Ε. για τον Νίκο Γιαννακόπουλο, είναι η 3226/2015 και εξεδόθη από το Γ'  ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Σ.τ.Ε. !!!

Το κρίσμο θέμα που ανακύπτει τώρα είναι :
Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!!!

ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΣΗΣ !!!

ΔΙΟΤΙ :

1ον Κατά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων καλείται ο κάθε ένας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  να υπογράψει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΏΣΗ προς τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, πως ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΥΜΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ .......

2ον Κατά την κατάθεση των ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ καλείται κάθε ένας ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ να υπογράψει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ προς τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΩΛΥΜΜΑ ΝΟΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ........

Εννοείται πως ο νέος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ που θα αναλάβει μετά τις εκλογές, θα πάρει επώνυμη και ενυπόγραφη καταγγελία για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ για τους ανωτέρω λόγους.....
ΚΑΙ
Εννοείται επίσης, πως ο νέος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ θα κληθεί να τον παραπέμψει για τα πιθανά ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ που  προκλήθηκαν εξ αιτίας όλων των ανωτέρω παραπλανητικών ενεργειών........
Κι εμείς θα αναμένουμε
ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ....ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ 2 ΒΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΡΙΝΑΝ ΩΣ ΚΟΛΑΣΙΜΑ.......ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΠΕΤΡΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.