Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ 3 ΜΕΡΗ.....ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ !!!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ !!!
ΚΟΠΤΟΡΡΑΠΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΡΟΜΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ !!!




Χρόνια το παλεύει ο Περιφερειάρχης, να διευκολύνει τη μονάδα ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ στη Μαντινεία, κι ας μην έχει τις προδιαγραφές που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, κι ας μην εξασφαλίζει την βιωσιμοτητά της μέσα σε μια περιοχή, που είναι εκτός από Ιστορική, σημαντικά παραγωγική, σε γεωργικά προϊόντα ΠΟΠ.
Παρ΄ όλες τις κινητοποιήσεις των κατοίκων, τις Δικαστικές προσβολές κάθε παράνομης ενέργειας των κατασκευαστών και της παρακολούθησης των δραστηριοτήτων, ώστε να μην αφήνεται τίποτα στην τύχη ή στην παράλειψη των προβλεπομένων όρων, η παρελκυστική τακτική που ακολουθείται σκόπιμα και μεθοδευμένα, όταν η αυτοκρατορία θέλει να περάσει τις επιθυμίες της, έγινε κι εδώ πραγματικότητα.
Τον Ιανουάριο μόλις την επομένη της Πρωτοχρονιάς, είδαμε απόφαση του Περιφερειάρχη, που άλλαζε χρήση στον........ΔΡΟΜΟ !!! Τον δρόμο που περνάει μπροστά από το ΒΙΟΑΕΡΙΟ !!!
Η σκοπιμότητα έγκειτο στο γεγονός ότι, ο αγροτικός δρόμος ( στον οποίο ....υποβίβαζε με το έτσι θέλω ο Περιφερειάρχης , τον επαρχιακό !!!) δεν προαπαιτούσε τις δεσμεύσεις του επαρχιακού και μπορούσε να προχωρήσει η παραχώρηση εισόδου εξόδου από το ....εργοστάσιο !!!
Μόνο που στην περίπτωση αυτή ο Περιφερειάρχης είχε υπερβεί το καθήκον του και τις εκ του νόμου απορρέουσες ευθυνες για τις μετονομασίες δρόμων και ......έκανε χρέη ''υπουργού''......
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ :

https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A8%CE%A96%CE%9F7%CE%9B1-2%CE%

ΚΑΙ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΔΡΟΜΩΝ :

http://www.ntua.gr/anemoessa/menu/files/Fec226%20-%2017-06-13.PDF

Μετά την αποκάλυψη των παρελκυστικών τακτικών, του αυτοκράτορα, για να δοθεί η.......διευκόλυνση στην χορήγηση άδειας στους βιομηχάνους του βιοαερίου, και μετά τις καταγγελίες των κατοίκων μέσω του Συλλόγου τους ''ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ'' τα πράγματα δυσκόλεψαν για την προώθηση των πλαγίων ''διευκολύνσεων'' που επιχειρούσε η Περιφέρεια.
Δεν πτοείται πάντως ο Περιφερειάρχης και επανέρχεται τον Οκτώβρη, με νέες απείρου πρωτοτυπίας εμπνεύσεις και αποφάσεις !!!
Υπογράφει ο ίδιος τον .........ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ του ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ δρόμου, αφού δεν κατάφερε να αποσπάσει επικύρωση της μετονομασίας που έκανε ο ίδιος.......από το Υπουργείο.......
Και ανατρέπει με διολισθήσεις την μετονομασία, σε έλεγχο του δρόμου και ''επίβλεψή του'' ακόμα και σε ....''αστυνόμευση''......για να πετύχει την έκδοση της άδειας λειτουργίας του ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ, αφού προηγουμένως εκδώσει την άδεια εισόδου - εξόδου......με ντρίμπλα !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A0%CE%A047%CE%9B1-%CE%98%CE%A7%CE%94?inline=true

Και στη συνέχεια η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΟ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ - ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, δια του προϊσταμένου της Μηχανικού ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, γνωστού από την υπόθεση - ΣΚΑΝΔΑΛΟ του δρόμου ΣΚΟΥΡΑ - ΠΥΡΙ στη Σπάρτη......και με δικαστικές αποφάσεις εις βάρος του ( κατά τις φήμες που κυκλοφορούν στον χώρο του ......και αποφασίζει, για την συνέχεια των ανωτέρω και σε απόλυτο εναρμονισμό με τις αποφάσεις του αφεντικού του.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A90%CE%A6%CE%9B7%CE%9B1-%CE%A62%CE%95?inline=true

Μια ωραία παρέα, τροποποιητών των Νόμων και της κατοχυρωμένης δεοντολογίας τήρησης των, έχει εγκατασταθεί εκεί στο ανάκτορο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πράττει κατά βούληση και κρίση, χωρίς να υπολογίζει την κοινωνία και τα άμεσα προβλήματα που προκύπτουν εις βάρος της, από την.....''επιχειρηματικότητα'' των φίλα προσκείμενών τους βιομηχάνων !!!
Οι αγώνες των κατοίκων έχουν δρόμο μπροστά τους, από όσο δείχνουν τα γεγονότα.
Και στο συγκεκριμένο θέμα, επιβάλλεται να πάρει ΑΜΕΣΑ θέση και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ , ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , όπως και ΟΛΟΙ οι πολιτευόμενοι και πολιτευτές της Αρκαδίας.
Καθώς και οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του Νομού.
Αφού τα αναγκαία εργοστάσια για την διαχείριση των αποβλήτων πρέπει να γίνουν άμεσα........ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ.
Σήμερα ο Σύλλογος, έχει καλέσει τα ΜΜΕ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, σε ενημέρωση με αφορμή την διαμαρτυρία που θα γίνει στον κόμβο της επαρχιακής οδού, η οποία έχει κακοποιηθεί στα έγγραφα ......για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.
Η συγκέντρωση γίνεται στις 13.00 μ.μ. σήμερα Πέμπτη 19-11-2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.